Butikk på nett og i Motzfeldtsgt 26

Yogabutikken med kvalitets produkter!


Flere nye norske bøker har kommet til i det siste – Ja, vi har nok det beste innen yogabøker! 

Du er velkommen til å komme innom i vår butikk i Motzfeldtsgate 26, vi tar kort. Vi sender gjerne varene til deg, da bestiller du på denne siden. Du kan også hente varene i butikken.

Åpningstidene er varierende. Det er åpent i forbindelse med kursene. Kom da gjerne en halvtime før eller litt etter kurset er slutt. Du finner kursoversikten her. Du kan også gjerne ringe og avtale et tidspunkt for å besøke butikken: tlf. 95 83 53 02.

Hvordan du bestiller på nettsidene: Trykk Hurtigvisning for varen du gjerne vil bestille. Deretter trykk Kjøp og du går direkte til kassen hvor du kan betale med kredittkort, PayPal eller få varene tilsendt med faktura (det koster kr 30 ekstra i gebyr). Hvis du gjerne vil lese mer om en vare trykk midt på bildet – det tar deg til en mer utførlig beskrivelse av varen. Prisene i butikken er angitt med moms, men uten frakt. Frakten beregnes under bestillingsprosessen.

Hvis du gjerne vil bestille en eller flere varer i nettbutikken og selv hente de i vår butikk går det fint. Bare velg den fraktfrie løsning: «Hentes i Yogabutikken, ta kontakt for å avtale tidspunkt» når du kommer til kassen. Vi har ikke normale åpningstider, henting av varer må avtales på forhånd. Ring 95 83 53 02 eller send en mail.

Rabatter

Vi designer en del av produktene selv, importerer direkte uten mellomledd og kan derfor holde lave priser. Bestiller du mer enn 10 stk av samme vare som meditasjonskrakker/puter, sylinderputer og futonmatter får du 10% rabatt. Send da en mail til epost@staging.askyoga.com for et ekstra godt tilbud.

DVD

Guidet innføring i yoga og meditasjon

Klassisk yoga og meditasjon med Amrit – Trippel Dvd

Første norske Dvd-sett med både yoga og meditasjon. En guidet innføring i teknikker og metoder fra yogatradisjonen gjennom tre nivåer. Hver Dvd og program har forskjellige versjoner; en introduksjonsversjon, en fullversjon og en kort versjon når du har mindre tid. Fra undermenyen kan du gå direkte til avspenninger og meditasjoner.

Dvd-settet inneholder: 45 fysiske øvelser, 4 pusteøvelser, 7 avspenninger og 5 meditasjoner.

Pappa 44 år:
“Jeg er igang med 3xdvd’en, og jeg må si det er et svært gledelig gjenhør!! Har savnet kursene etter vi flyttet ut av byen. Dette er gull!!

 Videoene kan også kjøpes slik at de kan streames på Vimeo:

DVD 1 DVD 2 DVD 3

 

12 ukers onlinekurs i klassisk yoga og meditasjon

Online progressivt kurs over 12 uker

For deg som ønsker å velge hvor og når du vil gjøre yoga. Her får du hver uke en øvelsesrekke med fysiske øvelser, avspenning, pusteøvelser og dybdeavspenning. Programmene er basert på trippel DVD-en ” Klassisk yoga og meditasjon med Amrit”.
Den progressive trening og innlæring over de 12 ukene vil gi deg en gradvis innføring og forståelse av den klassiske yoga, som ikke kun er en smart form gymnastikk, men også påvirker ditt energinivå og tilstand.
Du kan fritt velge tidspunkter for treningen som passer til dine andre gjøremål. Her er linken til kurset.


 

Yoga og meditasjon i hverdagen

av Swami Janakananda

Swami Janakananda’s bok om tantrisk yoga og meditasjon. En bestselger i hele Europa som også er utgitt i USA og Australia. Her gjennomgås yogaprogram med både fysiske øvelser, pusteteknikker, avspenning, konsentrasjon og meditasjon. Øvelsene er særdeles godt illustrert med foto. Boken gir en informativ og usekterisk innføring i yogatradisjonen.

En praktisk og inspirerende bok for ditt eget arbeid med yoga og meditasjon.

Frihet i fødselen

av Leela og Parvati

Parvati og Leela’s bok om yoga for gravide. Øvelser til å styrke kroppen i svangerskapet, til bruk i fødselen og i perioden etter fødselen. Godt illustrert med foto.

Yogafilosofi for hjertet

av Karin Mæland

Yogafilosofi for hjertet utforsker livet i sin dybde. Fortellingen om Tara tar oss gjennom de grunnleggende spørsmålene i livet og inn til dets hjerte. Boken formidler essensen av yogafilosofi gjennom en kombinasjon av prosa, skisser, sitater og essays. Intensjonen har vært å skape en skildring av filosofien slik den kan leves og praktiseres på en måte som appellerer både til hjertet og intellektet. Teksten er ment som en inspirasjon for alle med interesse for filosofi og refleksjon, yoga og Østens visdomstradisjoner.

Illustrert av Basia Lipska Larsen

Yoga Sutra

av Hanne Tharaldsen & Karin Mæland

En kunst-praktbok. Yoga er en filosofi med røtter i gammel visdom. Yoga Sutra er over 2000 år gammel og regnes som grunnteksten i yoga. Den består av poetiske tekster fulle av visdom og beskriver yoga som en praktisk filosofi med metoder som blant annet meditasjon og pust. I denne boken får du dypere forståelse for de etiske og filosofiske aspektene ved yoga. Gjennom sine kunstneriske tolkninger søker Hanne Tharaldsen å gi oss en visuell opplevelse av yoga og inspirere til refleksjon.

Den originale teksten på sanskrit er oversatt til norsk av Karin Mæland.

Tibetansk filosofi

av Henrik Mathisen

“Møtet med tekstene om Milarepa gjorde dypt inntrykk på meg. Hans direkte formidling av livsvisdom er frisk og levende. Temaene er de evige spørsmålene som har vært diskutert til alle tider. De henvender seg til menneskenaturen, ikke til tidsepoker, og er derfor alltid like aktuelle. I hans formidling går humor og alvor hånd i hånd.”

Gjendikter og oversetter Henrik Mathisen

Yoga når det gjelder

av Siw Aduvill

For oss selv, hverandre, og tiden vi lever i. Illustrert av Trond Ivar Hansen

Boken beskriver en tradisjon der filosofi, fysiske øvelser, meditasjon og pusten utgjør et hele. I boken snakkes det mest om foreningen mellom sinn og kropp, men det er mange flere forbindelser å utforske.

Denne boka er unik i norsk sammenheng. Den løfter blikket fra tradisjonell yoga til å sette yogautøverens indre endring inn i et samfunnsperspektiv, både på lokalt og globalt plan.

Er du opptatt av yoga vil du elske boken. Er du bare nysgjerrig på boken, vil du komme til å elske yoga!

CDer

Frigjør pusten med yoga

av Thomas Moksha Kolby

Anspent pust er blitt vanlig. Pusten påvirker vår tilstand, både fysisk og psykisk. Det er forbausende lett å få det bedre i kropp og sinn ved å jobbe litt med pusten og gjøre avspenning. De tre programmene inneholder enkle og effektive øvelser som fjerner stress og spenninger fra pusten. Du blir guidet gjennom øvelsene og avspenningene. Man trenger ikke å være konsentrert eller gjøre vanskelige stillinger. Du kan laste ned albummet eller kjøpe det som en MP3 CD (kan spilles på nesten alle nyere CD og DVD spillere).

Neseskylling

Hvordan gjør man neseskylling ? Les her og se en kort video >>

NoseBuddy neseskyller

Hardplast

– med ekstra lang tut som gir større vanntrykk. Godt egnet hvis det er liten passasje i nesen. Leveres med måleskje for salt og bruksanvisning. Velg mellom blå, rosa eller grønn kanne.

Nesehornet / Rhino Horn

Hardplast

– liten og handy neseskyller som grei å ha med i bagasjen. Leveres med måleskje for salt og bruksanvisning. Velg mellom rød eller blå kanne.

Tungeskraper i sølv

Fjerner effektivt belegg på tungen. Tungeskrapen er designet av Yggdrasil Yogaskole og laget av sølvsmed Truls Grønvold.

Mala

Meditasjonsverktøy

 

En mala er en kjede med vanligvis 108 perler eller frø av forskjellig art som brukes til mantraresitasjon og i tantriske meditasjoner. Disse malaer er håndlaget i India.

Futonmatter

Lotus futonmatte til yoga, avspenning og meditasjon

Lotus LogoYogamatte med innhold av stoppet bomull. Perfekt til yogastillinger, avspenning og meditasjon. Matten er laget med inndelte lommer som hindrer at bomullen klumper seg. Leveres med et vaskbart yttertrekk i sterk og god kvalitet som vist på produktbildene. Innertrekket er bomullens naturlige farge. Mål: 5 x 75 x 200 cm. Vekt: 5,1 kg. Trekk: 1,2 kg.

Du kan velge forskjellige farger på trekket og du kan også få matten uten trekk. I tillegg kan du velge bare å kjøpe yttertrekket. Trykk på produktbildet og se de forskjellige mulighetene.

Å sitte godt i meditasjon

I meditasjon vendes oppmerksomheten innover og det er ikke meningen at du skal være opptatt med hvordan du sitter. Komfort er derfor viktig. En riktig dimensjonert krakk eller pute vil løfte bekkenet over knærne og gi naturlig retthet i ryggen. Puten egner seg best for de som er smidig nok i knær og hofter til å kunne sitte med korslagte ben. Er dette vanskelig i utgangspunktet vil en meditasjonskrakk være mer komfortabel. Med krakken sitter du på knærne med krakken mellom legger og lår.

Les mer om meditasjonsstillinger.

Meditasjonskrakk

Settes mellom legg og lår når du sitter på knærne. Gjør det enkelt å sitte rett i ryggen og samtidig komfortabelt på gulvet.

Lotus meditasjonspute

Lotus LogoAnatomisk formet meditasjonspute som gir god plass til føttene og jevn støtte under baken og lårene. Designet av Yggdrasil Yogaskole og fremstilt etter våre spesifikasjoner. Perfekt hvis du sitter i meditasjonsstilling. Puten er stoppet med bomull eller bokhveteskall som er det tradisjonelle fyllet og som gir en fast og behagelig sittestilling. Vi får meget gode tilbakemeldinger. Velg mellom fem farger: oransje, grønn, plomme, blå og rød.

Lotus stor sylinderpute

Lotus LogoLotus sylinderpute finnes nå i fargene marinblå, rød og sjøgrønn.
Klassisk sylinderpute ca 20 x 60 cm. Perfekt til å ha under knærne hvis du har problemer med å ligge flatt på ryggen. Passe løft på knærne avlaster korsryggen. Putene har bomullsfyll.

Lotus Rondo pute

Lotus LogoLotus Rondo pute er ca 20 cm høy og 30 cm bred. Brukes til å sitte på når du sitter på knærne i klassisk zenstil, evt med meditasjonsmatte som underlag i tillegg. Putene har naturlig kapok fyll.

Lotus Zabutonmatte

Lotus LogoFinnes nå i fargene vinrød og mørk blå.
Ca 5 cm i tykkelsen og 80 x 80 cm bred. Brukes til meditasjonsmatte.
Mattene har bomullsfyll inndelt i separate rom.

Treningsmatter

Kork og naturgummi yogamatte med Chakratrykk

 

kr 790,00

Behagelig, slitesterk og naturvennlig kork- og gummi matte med god friksjon. Perfekt til stående og sittende yogaøvelser. God og fast struktur med chakrategninger fra vår tradisjon og logoen til Yggdrasil Yogaskole nederst.

En 4 mm tykk yogamatte som veier 2,3 kg. 1 mm kork og 3 mm naturgummi. Chakratrykkene er designet ut ifra vår tradisjon med riktige farger, antall lotusblader og symboler. Designet av vår kollega Bjarke ved Skandinavisk yoga og meditasjonsskole. Trykket er produsert med thermal transfer printing. God og fast struktur med vakre chakrategninger og logoen til Yggdrasil Yogaskole nederst. Varer lenge.

Stake til lysmeditasjon – Tratak

Stake til lysmeditasjon – Tratak

i eloksert aluminium og lakkert tre. Kan innstilles i høyde mellom 60 og 99 cm slik at høyden vil passe uansett om du sitter i en meditasjonsstilling på en pute eller på en meditasjonskrakk.

Rooibush te

Pose med 100 gram te

Velsmakende og sunn te som kan drikkes på kvelden. Rik på vitamin C og mineraler. Det er skrevet bok om de positive virkninger av denne te og som sagt, den er velsmakende.