Butikk på nett og i Motzfeldtsgt 26

Yogabutikken med kvalitets produkter!


Flere nye norske bøker har kommet til i det siste – Ja, vi har nok det beste innen yogabøker! 

Du er velkommen til å komme innom i vår butikk i Motzfeldtsgate 26, vi tar kort. Vi sender gjerne varene til deg, da bestiller du på denne siden. Du kan også hente varene i butikken.

Åpningstidene er varierende. Det er åpent i forbindelse med kursene. Kom da gjerne en halvtime før eller litt etter kurset er slutt. Du finner kursoversikten her. Du kan også gjerne ringe og avtale et tidspunkt for å besøke butikken: tlf. 22 68 95 00.

Hvordan du bestiller på nettsidene: Trykk Hurtigvisning for varen du gjerne vil bestille. Deretter trykk Kjøp og du går direkte til kassen hvor du kan betale med kredittkort, PayPal eller få varene tilsendt med faktura (det koster kr 30 ekstra i gebyr). Hvis du gjerne vil lese mer om en vare trykk midt på bildet – det tar deg til en mer utførlig beskrivelse av varen. Prisene i butikken er angitt med moms, men uten frakt. Frakten beregnes under bestillingsprosessen.

Hvis du gjerne vil bestille en eller flere varer i nettbutikken og selv hente de i vår butikk går det fint. Bare velg den fraktfrie løsning: «Hentes i Yogabutikken, ta kontakt for å avtale tidspunkt» når du kommer til kassen. Vi har ikke normale åpningstider, henting av varer må avtales på forhånd. Ring 22 68 95 00 eller send en mail.

Rabatter

Vi designer en del av produktene selv, importerer direkte uten mellomledd og kan derfor holde lave priser. Bestiller du mer enn 10 stk av samme vare som meditasjonskrakker/puter, sylinderputer og futonmatter får du 10% rabatt. Send da en mail til epost@staging.askyoga.com for et ekstra godt tilbud.

DVD

Guidet innføring i yoga og meditasjon

Klassisk yoga og meditasjon med Amrit – Trippel Dvd

Første norske Dvd-sett med både yoga og meditasjon. En guidet innføring i teknikker og metoder fra yogatradisjonen gjennom tre nivåer. Hver Dvd og program har forskjellige versjoner; en introduksjonsversjon, en fullversjon og en kort versjon når du har mindre tid. Fra undermenyen kan du gå direkte til avspenninger og meditasjoner.

Dvd-settet inneholder: 45 fysiske øvelser, 4 pusteøvelser, 7 avspenninger og 5 meditasjoner.

Pappa 44 år:
“Jeg er igang med 3xdvd’en, og jeg må si det er et svært gledelig gjenhør!! Har savnet kursene etter vi flyttet ut av byen. Dette er gull!!

 Videoene kan også kjøpes slik at de kan streames på Vimeo:

DVD 1 DVD 2 DVD 3

 

Yoga og meditasjon i hverdagen

av Swami Janakananda

Swami Janakananda’s bok om tantrisk yoga og meditasjon. En bestselger i hele Europa som også er utgitt i USA og Australia. Her gjennomgås yogaprogram med både fysiske øvelser, pusteteknikker, avspenning, konsentrasjon og meditasjon. Øvelsene er særdeles godt illustrert med foto. Boken gir en informativ og usekterisk innføring i yogatradisjonen.

En praktisk og inspirerende bok for ditt eget arbeid med yoga og meditasjon.

Frihet i fødselen

av Leela og Parvati

Parvati og Leela’s bok om yoga for gravide. Øvelser til å styrke kroppen i svangerskapet, til bruk i fødselen og i perioden etter fødselen. Godt illustrert med foto.

Yogafilosofi for hjertet

av Karin Mæland

Yogafilosofi for hjertet utforsker livet i sin dybde. Fortellingen om Tara tar oss gjennom de grunnleggende spørsmålene i livet og inn til dets hjerte. Boken formidler essensen av yogafilosofi gjennom en kombinasjon av prosa, skisser, sitater og essays. Intensjonen har vært å skape en skildring av filosofien slik den kan leves og praktiseres på en måte som appellerer både til hjertet og intellektet. Teksten er ment som en inspirasjon for alle med interesse for filosofi og refleksjon, yoga og Østens visdomstradisjoner.

Illustrert av Basia Lipska Larsen

Yoga Sutra

av Hanne Tharaldsen & Karin Mæland

En kunst-praktbok. Yoga er en filosofi med røtter i gammel visdom. Yoga Sutra er over 2000 år gammel og regnes som grunnteksten i yoga. Den består av poetiske tekster fulle av visdom og beskriver yoga som en praktisk filosofi med metoder som blant annet meditasjon og pust. I denne boken får du dypere forståelse for de etiske og filosofiske aspektene ved yoga. Gjennom sine kunstneriske tolkninger søker Hanne Tharaldsen å gi oss en visuell opplevelse av yoga og inspirere til refleksjon.

Den originale teksten på sanskrit er oversatt til norsk av Karin Mæland.

Tibetansk filosofi

av Henrik Mathisen

“Møtet med tekstene om Milarepa gjorde dypt inntrykk på meg. Hans direkte formidling av livsvisdom er frisk og levende. Temaene er de evige spørsmålene som har vært diskutert til alle tider. De henvender seg til menneskenaturen, ikke til tidsepoker, og er derfor alltid like aktuelle. I hans formidling går humor og alvor hånd i hånd.”

Gjendikter og oversetter Henrik Mathisen

Yoga når det gjelder

av Siw Aduvill

For oss selv, hverandre, og tiden vi lever i. Illustrert av Trond Ivar Hansen

Boken beskriver en tradisjon der filosofi, fysiske øvelser, meditasjon og pusten utgjør et hele. I boken snakkes det mest om foreningen mellom sinn og kropp, men det er mange flere forbindelser å utforske.

Denne boka er unik i norsk sammenheng. Den løfter blikket fra tradisjonell yoga til å sette yogautøverens indre endring inn i et samfunnsperspektiv, både på lokalt og globalt plan.

Er du opptatt av yoga vil du elske boken. Er du bare nysgjerrig på boken, vil du komme til å elske yoga!

CDer

Frigjør pusten med yoga

av Thomas Moksha Kolby

Anspent pust er blitt vanlig. Pusten påvirker vår tilstand, både fysisk og psykisk. Det er forbausende lett å få det bedre i kropp og sinn ved å jobbe litt med pusten og gjøre avspenning. De tre programmene inneholder enkle og effektive øvelser som fjerner stress og spenninger fra pusten. Du blir guidet gjennom øvelsene og avspenningene. Man trenger ikke å være konsentrert eller gjøre vanskelige stillinger. Du kan laste ned albummet eller kjøpe det som en MP3 CD (kan spilles på nesten alle nyere CD og DVD spillere).

Oplev Yoga Nidra

av Swami Janakananda

Videregående avspenning. Muntlig instruksjon med naturlyder og sitarspill på dansk, engelsk eller svensk.

Instruksjon i tre avspenninger

av Per Peo Olsen

– en CD med instruksjoner på norsk i tre dybdeavspenninger av varierende lengde.

Avspenning – en god pause

Serien Avspenning – en god pause består av fem dobbelt-albumer med mer enn 10 timers instruksjon i avspenning. Totalt er det på de ti albumene: 10 korte avspenninger på hver ca 12 minutter, 10 Yoga Nidra avspenninger på mellom 25 og 40 minutter, tre meditasjoner samt to variasjoner av Chakra-sang på de 10 albumene i serien. Her er det et stort tilbud av variasjoner i arbeidet med avspenning. Det er muligheter for å gå på oppdagelse i avspenningsteknikker og -tilstander – fra de enkleste varianter som både egner seg for nybegynnere og mer erfarne, til de mest avanserte praksis. I denne store serien har man grunnlag for et omfattende studie av avspenning, noe som sannsynligvis vil gå over flere år.

10 korte avspenninger

av Peo

Den første dobbelt-CD’en i serien Avspenning – en god pause inneholder 10 korte avspenninger på ca 12 minutter hver. De er variasjoner av to grunnleggende teknikker i avspenning og meditasjon, kroppsbevissthet og opplevelsen av den spontane pusten. I tillegg er det spennende nyanseringer av muligheter i en kort avspenning. En kort avspenning på godt 10 minutter kan gi ny energi og klarhet i hverdagen. Det trengs ikke mer tid enn det.

Fire enkle Yoga Nidra

av Peo

Denne andre dobbelt-CD’en i serien Avspenning – en god pause inneholder fire enkle versjoner av avspenningsteknikken Yoga Nidra. De egner seg godt for nybegynnere i dybdeavspenning, men er også spennende variasjoner av Yoga Nidra for mer erfarne. Det er en grundig muntlig introduksjon til Yoga Nidra-teknikken og en god forklaring til bruken av en beslutning, et viktig element i Yoga Nidra. Vi synes alle det er spennende med aktivitet, da føler vi oss levende. Vi utsetter oss konstant for mengder av inntrykk fordi de stimulerer oss. Det er lett å glemme at vi har bruk for å balansere dette med ro og avkobling, her er det også en levende bevissthet som stimulerer vår livsfølelse.

Tre dypere avspenninger

av Peo

Denne tredje dobbelt-CD’en i serien Avspenning – en god pause inneholder tre dypere versjoner av avspenningsteknikken Yoga Nidra med variasjoner i bevissthetsreisen rundt i kroppen, i chakra-konsentrasjonen og i utforskingen av sinnets billedskapende evne. Man bør være kjent med dybdeavspenning, for eksempel gjennom Peos fire enkle Yoga Nidra avspenninger, for å ha utbytte av de dypere Yoga Nidraer. I tillegg er det en avspenning, Stillhet og våkenhet, som stimulerer til økt våkenhet i dybdeavspenning.

To avanserte Yoga Nidraer

av Peo 

Denne fjerde dobbelt-CD’en i serien Avspenning – en god pause inneholder to avanserte versjoner av avspenningsteknikken Yoga Nidra. Her er det utvidet med chakraene via chakra-symboler og chakra-mantraer. Man bør være kjent med dybdeavspenning, for eksempel gjennom Peos fire enkle Yoga Nidra avspenninger, for å ha utbytte av de dypere Yoga Nidraer. I tillegg til de to avanserte Yoga Nidraer er det to av yogaens grunnleggende meditasjoner Kroppsbevissthet og Åndedrettsbevissthet, i lengre versjoner enn de man møter på dobbelt-CD’en Peos 10 korte avspenninger.

Dypeste Yoga Nidra og Chakra-sang

av Peo

Denne femte dobbelt-CD’en i serien Avspenning – en god pause inneholder en avansert versjoner av Yoga Nidra og meditasjonen Chakra-sang. I Yoga Nidraen brukes mantraet OM til å vibrere ekstra liv i alle kroppsdelene under bevissthetsreisen rundt i kroppen og sang av toner og lyder i chakra-konsentrasjonen. Man bør være kjent med Yoga Nidra, for eksempel gjennom de øvrige dobbelt-CD’ene i serien, for å ha utbytte av denne Yoga Nidra. I tillegg er det introduksjon til Chakra-sang og to versjoner av meditasjonen, en enkel og en mer variert.

Meditasjonen Indre Stillhet

av Peo

En CD med instruksjoner i meditasjonsteknikken Indre Stillhet. Tre meditasjoner av varierende lengde. Innlagt teksthefte.

Yoga for gravide

av Parvati

En CD for gravide med instruksjoner på norsk i fysisk yoga, pusteteknikker, knipeøvelser og avspenning.

Yoga for barn

av Cynthia Henriksen

– fire avspenninger til klasserommet og hjemmebruk

1: Kroppen og sinnet (4:07)
2: Sandstranden (5:04)
3: Slottet (5:00)
4: Regnbuen (6:11)

Neseskylling

Hvordan gjør man neseskylling ? Les her og se en kort video >>

NoseBuddy neseskyller

Hardplast

– med ekstra lang tut som gir større vanntrykk. Godt egnet hvis det er liten passasje i nesen. Leveres med måleskje for salt og bruksanvisning. Velg mellom blå, rosa eller grønn kanne.

Nesehornet / Rhino Horn

Hardplast

– liten og handy neseskyller som grei å ha med i bagasjen. Leveres med måleskje for salt og bruksanvisning. Velg mellom rød eller blå kanne.

Tungeskraper i sølv

Fjerner effektivt belegg på tungen. Tungeskrapen er designet av Yggdrasil Yogaskole og laget av sølvsmed Truls Grønvold.

Mala

Meditasjonsverktøy

 

En mala er en kjede med vanligvis 108 perler eller frø av forskjellig art som brukes til mantraresitasjon og i tantriske meditasjoner. Disse malaer er håndlaget i India.

Futonmatter

Lotus futonmatte til yoga, avspenning og meditasjon

Lotus LogoYogamatte med innhold av stoppet bomull. Perfekt til yogastillinger, avspenning og meditasjon. Matten er laget med inndelte lommer som hindrer at bomullen klumper seg. Leveres med et vaskbart yttertrekk i sterk og god kvalitet som vist på produktbildene. Innertrekket er bomullens naturlige farge. Mål: 5 x 75 x 200 cm. Vekt: 5,1 kg. Trekk: 1,2 kg.

Du kan velge forskjellige farger på trekket og du kan også få matten uten trekk. I tillegg kan du velge bare å kjøpe yttertrekket. Trykk på produktbildet og se de forskjellige mulighetene.

Å sitte godt i meditasjon

I meditasjon vendes oppmerksomheten innover og det er ikke meningen at du skal være opptatt med hvordan du sitter. Komfort er derfor viktig. En riktig dimensjonert krakk eller pute vil løfte bekkenet over knærne og gi naturlig retthet i ryggen. Puten egner seg best for de som er smidig nok i knær og hofter til å kunne sitte med korslagte ben. Er dette vanskelig i utgangspunktet vil en meditasjonskrakk være mer komfortabel. Med krakken sitter du på knærne med krakken mellom legger og lår.

Les mer om meditasjonsstillinger.

Meditasjonskrakk

Settes mellom legg og lår når du sitter på knærne. Gjør det enkelt å sitte rett i ryggen og samtidig komfortabelt på gulvet.

Lotus meditasjonspute

Lotus LogoAnatomisk formet meditasjonspute som gir god plass til føttene og jevn støtte under baken og lårene. Designet av Yggdrasil Yogaskole og fremstilt etter våre spesifikasjoner. Perfekt hvis du sitter i meditasjonsstilling. Puten er stoppet med bomull eller bokhveteskall som er det tradisjonelle fyllet og som gir en fast og behagelig sittestilling. Vi får meget gode tilbakemeldinger. Velg mellom fem farger: oransje, grønn, plomme, blå og rød.

Lotus stor sylinderpute

Lotus LogoLotus sylinderpute finnes nå i fargene marinblå, rød og sjøgrønn.
Klassisk sylinderpute ca 20 x 60 cm. Perfekt til å ha under knærne hvis du har problemer med å ligge flatt på ryggen. Passe løft på knærne avlaster korsryggen. Putene har bomullsfyll.

Lotus Rondo pute

Lotus LogoLotus Rondo pute er ca 20 cm høy og 30 cm bred. Brukes til å sitte på når du sitter på knærne i klassisk zenstil, evt med meditasjonsmatte som underlag i tillegg. Putene har naturlig kapok fyll.

Lotus Zabutonmatte

Lotus LogoFinnes nå i fargene vinrød og mørk blå.
Ca 5 cm i tykkelsen og 80 x 80 cm bred. Brukes til meditasjonsmatte.
Mattene har bomullsfyll inndelt i separate rom.

Treningsmatter

Manduka Eko lite

  Manduka Eko lite er toppmodellen innen sticky matter. Matten er økologisk fremstilt av naturlig gummi. Kan brukes på begge sider. Ligger stødig og fast. Du sklir aldri på denne matten. Velg mellom flere farger. Størrelse: 180 x 61cm – 4 mm tykk. Utsolgt.

  Stake til lysmeditasjon – Tratak

  Stake til lysmeditasjon – Tratak

  i eloksert aluminium og lakkert tre. Kan innstilles i høyde mellom 60 og 99 cm slik at høyden vil passe uansett om du sitter i en meditasjonsstilling på en pute eller på en meditasjonskrakk.

  Rooibush te

  Pose med 100 gram te

  Velsmakende og sunn te som kan drikkes på kvelden. Rik på vitamin C og mineraler. Det er skrevet bok om de positive virkninger av denne te og som sagt, den er velsmakende.