Kurs i vegetarmat med Hanna

Lørdag 16. mars på Ask kurssenter

På kurset skal vi fokusere på enkel, smakfull og fargerik vegetarmat som kan varieres til hverdag og fest. Du vil lære å bruke vegetabilske alternativer til kjøtt, og å smake deg frem til balanserte og spennende retter. Du vil også lære å sette sammen næringsrike og spennende måltider. Vi skal bruke økologiske grønnsaker, proterinrike belgfrukter, aromatisk krydder, friske urter, frø og nøtter, for å få frem naturlige smaker og appetittvekkende farger.

Kurset passer både for nybegynnere og mer erfarne kokker som vil utvide sitt vegetariske repertoar. Dagen begynner med en lett lunsj, der vi smaker på ulike kjappe vegetarisk retter. Så får deltagerne en deilig avspennende pause i yogarommet med Audhild. Etterpå lager vi en variert vegetarbuffet sammen, med rom i menyen for litt eksperimentering og improvisasjon.

Bilder fra tidligere vegetarkurs:

Opplegget vil bli tilpasset antall deltakere. Max 10 deltakere på dette kurset.

Sted: Ask kurssenter, Floridavegen 81 – tømmerhuset, 5307 Ask på Askøy. Floridavegen er til høyre når du ser Spar butikken til venstre.

Tidspunkter: Kurset går fra lørdag kl. 11 til ca kl. 19. Buss fra Bergen kl. 9.08 og fra Ask til Bergen kl. 19.27. Med bil tar det ca 1/2 time fra Bergen.

Ta med: Forkle, innesko og evt. noen bokser til å ta med hjem rester.

Pris: kr 1.200.- som inkl. undervisning i velsmakende økologisk vegetarmat og hefte med oppskrifter.

Kursleder
Hanna Skartveit

Hanna Skartveit

De siste 6 årene har Hanna vært vår vegetariske kokk på Ask kurssenter og høyt elsket av alle våre yoga elever for hennes gode humør og inspirerende mat. Hanna liker mat som gjør en glad og kjennes bra i kroppen. Mat som er laget fra grunnen. Mat som gir energi uten å overbelaste fordøyelsessystemet. Mat som er fremtidsrettet, trygg, sunn, og tar hensyn til allergi og intoleranse. Mat som har respekt for livet rundt oss. Mat som er laget med kjærlighet og erfarne hender. Les mer om Hannas Kjøkken på Facebook.

 

Ask Kurssenter

Ask kurssenter ligger på Ask, ca 9 km nord for Kleppestø på østsiden av Askøy, 2 mil nord for Bergen. Kurssenteret ligger usjenert til ved sjøen med utsikt inn mot Bergen. Det er fine turmuligheter i nærmiljøet.

 

 

 

 

Kontakt:

Ask kurssenter
Floridavegen 81
5307 Ask
audhild@staging.askyoga.com
+47 56 15 15 00

Vegetarkurs

Påmelding

Bare klikk Hurtigvisning knappen for direkte påmelding eller klikk bildet for å gå til en mer detaljert påmeldingsside. Vi tilbyr sikker betaling med PayPal, VISA eller MASTER kredittkort. 

Etter påmelding sender vi bekreftelse med kopi av faktura og mer informasjon om fremkomst med bil eller buss Bergen.

Brosjyre

vegetarkurs

Trykk på bildet og last ned en PDF om kurset.